Cyklobazar nabídka

Pro informaci o nové nabídce poptávce nebo všech nových inzerátech v kategorii klikněte výše na RSS

Cyklobazar nabídka sponzorované inzeráty

Cyklobazar nabídka doporučujeme

Cyklobazar nabídka výpis inzerátů

Ján Ješko

Foto inzerátu Ján Ješko

RYCHLÁ NEBANKOVNÍ PŮJČKA

Cena v KČ: 500 000,Jihočeský kraj

 

Jízdní kola

Foto inzerátu Jízdní kola

Prodám dva kusy jízdních kol, každé s odpruženou přední vidlicí, zadním nosičem, zrcátkem. Jedno kolo má diskové brzdy, druhé čelisťové. Obě kola mají nášlapné pedály. Pneumatiky: 26“. Kola v dobrém tech stavu. Cena: 4000 + 3000.

Cena v KČ: 4 000,Karviná

Inzerát již není platný.

 

seriózní nabídka půjčky mezi soukromou osobou

Foto inzerátu seriózní nabídka půjčky mezi soukromou osobou

Jsem jednotlivec a mám provozní kapitál, který poskytuje půjčky typu peer-to-peer. Máte dluhy, nezaplacené účty, potřebujete si koupit auto, svůj dům, potřebujete peníze na financování projektu nebo se dostanete na svůj účet, ale banky odmítají všechny vaše žádosti o úvěr. Pokud potřebujete půjčku, můžete mě kontaktovat pro další informace.Poskytujeme půj...

Cena v KČ: 04,Česká Lípa

Inzerát již není platný.

 

Prodám elektrokolo Leader Fox

Foto inzerátu Prodám elektrokolo Leader Fox

Prodám elektrokolo Leader Fox Neba,koupeno 07/2018. Málo najeto-necelých 600 km. Středový motor Bafang,komplet kryté(8 převodů,5 stupňů pohonu+funkce WALK).Kotoučové brzdy,rám 18",barva černá mat,odpružení přední vidlice a sedla,protiprůrazové pneu,ráfky 28".Baterie LG 36V/16 Ah,rychlodobíječka.Registrováno v systému ochrany CEREK.Původní cena 45900.

Cena v KČ: 35 000,Hradec Králové

Inzerát již není platný.

 

prodám dámskou tříkolku

Foto inzerátu prodám dámskou tříkolku

Zachovalou, málo používanou dámskou tříkolku, vhodnou pro starší nebo nemocné osoby.

Cena v KČ: 3 000,Vyškov

Inzerát již není platný.

 

Čelní svítilna LED 04002582

Foto inzerátu Čelní svítilna LED 04002582

Čelní svítilna s 10ti LED diodami pro usnadnění montáže,pro rybáře, běh, případně na jízdní kolo. Možno zapnout několik režimů: 2xLED, 5x LED, 10x LED, blikání.Napájení: 3 x AAA baterie, mikrotužka - nejsou předmětem dodávky.

Cena v KČ: 55,Celá Česká republika

Inzerát již není platný.

 

Horské kolo Olpran Bolt 26" akce

Foto inzerátu Horské kolo Olpran Bolt 26" akce

Nové zboží - doklad a záruka 24 měsíců je u nás samozřejmostí. Typ: BOLT 26". Kolo je určené na výšku 148 - 180 cm, Doporučená nosnost: do 90 kg. K vidění v Liberci ve Vratislavicích nad Nisou (Tanvaldská 57) po tel. domluvě. Také zasíláme Českou poštou po ČR zdarma. Rám: odpružený, ocelový.Odpružená vidlice i rám.Specifikace:Věková kategorie: cca o...

Cena v KČ: 3 240,Liberec

Inzerát již není platný.

 

Lapierre ve.M

Prodám horské kolo LAPIERRE rok výr.2015.Vel.rámu M,vel.kol 27,5.Zakoupeno ve stejném roce.Kolo je servisováno.Nový řetěz a kazeta.Kolo je v perfektním stavu,záruka do července.Původní cena 13500kč.Nyní 9000kč při rychlém jednání se můžem dohodnout.Fotografie muhu zaslat na e-mail.

Cena v KČ: 9 000,Liberec

Inzerát již není platný.

 

Svítící LED ventilky různé barvy

Foto inzerátu Svítící LED ventilky různé barvy

Svítící ventilky na kolo, auto i motorku pro bezpečnost i frajeřinu! Originální svítící ventilky z vás udělají krále silnic!Rádi jezdíte na kole či motorce a chcete, aby Váš dopravní prostředek vypadal stylově? Kupte si tyto svítící LED ventilky LED ventilky se automaticky rozzáří, jakmile se kolo rozjede.

Cena v KČ: 33,Hradec Králové

Inzerát již není platný.

 

Prodám retro kolo Eska

Foto inzerátu Prodám retro kolo Eska

Jsem pánské kolo. Je mi 40 let. Můj vzhled a fyzička tomu neodpovídá. Jsem originál s původní výbavou - dynamo, zvonek, brzdy, zadní světlo, nářadí a pumpička. Mám stále svou modrou barvu s původními polepy. Mám i náhradní gumu na kolo. Chci ještě někomu dobře sloužit.

Praha

Inzerát již není platný.

 
Strana 1  další →