Penzion Minor ubytování České Budějovice

Tento inzerát již není platný.

Nabídka

Penzion Minor ubytování České Budějovice.
Rodinný penzion Minor nabízí levné ubytování v klidné části města, nedaleko centra Českých Budějovic. Ubytování je vhodné pro dovolenou, služební cesty a pro všechny, kteří hledají mezi penziony ve městě České Budějovice kvalitní a levné ubytování.
Kromě příjemného ubytování v Českých Budějovicích Vám penzion Minor poskytne restauraci a uzavíratelné parkoviště uvnitř objektu penzionu, nepřetržitě monitorované se záznamem.
Penzion Minor České Budějovice – ubytování s více než dvacetiletou tradicí, patří mezi levné a vyhledávané penziony v Českých Budějovicích, které se od roku 1990 věnují ubytování hostů.
Všechny pokoje penzionu jsou vybaveny vlastním WC, sprchou, plochou LCD televizí se satelitním příjmem a minibarem. V některých pokojích Vám ubytování zpříjemní kuchyňka s mikrovlnkou.
Penzion Minor České Budějovice Vám ubytování v letních měsících zpříjemní přenosnými stojanovými ventilátory. Připojení k Wi-Fi internetu je zdarma a je dostupné v celém objektu penzionu.
V restauraci penzionu Minor České Budějovice jsou podávány chutné snídaně, večeři si ubytovaní hosté mohou vybrat dle bohaté nabídky jídelního lístku.

Cena v KČ: 370, České Budějovice