Ubytování České Budějovice - LEVNÝ PENZION

Inzerát přidán 9. 9. 2019

Nabídka

Ubytování České Budějovice, levný penzion disponuje prostorným dvoupokojovým apartmánem a komfortně zařízenými pokoji s vlastní koupelnou s WC, sprchou, televizí se satelitním příjmem, minibarem, chladničkou, varnou konvicí, mikrovlnkou a wi-fi internetovým připojením v celém penzionu.

Levný penzion se nachází v klidné části města České Budějovice, nedaleko centra a výstaviště, poblíž vysokoškolské koleje VŠTE, pivovaru Budvar a firmy Robert Bosch, nabízí kvalitní ubytování za nejlepší příjemné ceny.

Levné ubytování v soukromí České Budějovice má rodinnou atmosféru a příjemný a ochotný personál. Proto se zde budete cítit velice pohodlně po celou dobu pobytu.

Penzion České Budějovice na jednu nebo více nocí ve městě je snadno dostupné vlastním autem nebo městskou hromadnou dopravou. Stanice MHD se nachází, v těsné blízkosti penzionu.

Ubytování v penzionu České Budějovice Vám zpříjemní vlastní uzavíratelné parkoviště a také restaurace, kde jsou podávány kvalitní snídaně.

Ubytovací zařízení patří mezi oblíbené penziony ve městě České Budějovice, vhodné pro krátkodobé i levné dlouhodobé ubytování.
Levné ubytování České Budějovice lze využít jako skvělé výchozí stanoviště pro procházky a výlety do okolí města v oblasti Jižní Čechy.

Hotel České Budějovice, se nachází pouhých 6 km od města Hluboká nad Vltavou, kde si během dovolené můžete prohlédnout Státní zámek, nebo zámek Ohrada se zoologickou zahradou. Dalším pohádkovým objektem v Jižních Čechách, pouhých 25 km od penzionu je Státní zámek Český Krumlov, který rovněž stojí za Vaši návštěvu.

Dovolená v Českých Budějovicích a příjemné levné ubytování v tichém a klidném prostředí Vám poskytne ideální možnost odpočinku.

Během ubytování si můžete prohlédnout historické centrum města České Budějovice a budete moci vyrážet do okolí, kde v celé oblasti Jižních Čech najdete mnoho historických, kulturních i stavebních památek a o dovolené navštívíte zajímavá místa, která rozhodně stojí za to, vidět je na vlastní oči.

Cena v KČ: 890, Jihočeský kraj

Fotografie

Fotografie inzerátuFotografie inzerátuFotografie inzerátuFotografie inzerátuFotografie inzerátuFotografie inzerátu

Sdílet a označit

Kliknutím odešlete odkaz inzerátu na email známému, nebo na váš Facebook / Twitter účet.

Kontakt

Odpovědet na inzerát

Kontaktní informace

Text odpovědi

AntiSpam

Odpovědí souhlasím s pravidly inzerce.