Repasovaní fitness strojů.

Tento inzerát již není platný.

Nabídka

Repasování - jedná se o službu, kterou poskytujeme pro naše zákazníky výhradně na naší dílně. Zákazník nám zašle požadovaný stroj, který chce kompletně repasovat na naši adresu a my provedeme kompletní repasování zařízení dle požadavků zákazníka (výměna dílů, oprava dílů, celkové čištění a oprava, chemické čištění, svaření či oprava prasklých částí, lakování, galvanická úprava, broušení atd.….)
Repasování - Na objednávku repasujeme Váš fitness stroj nebo i motor nebo jakýkoliv náhradní díl vše se zárukou. Repase obsahuje kompletní velký servis a kompletní odzkoušení technikem v servisním centru. Výměna opotřebených dílů (ložiska, deska, uhlíky, elektronika, doplnění mazacího vosku atd.)
Servisujeme a vykupujeme také: běžecké trenažéry, spinning kola, Crossové trenažéry, orbitracky, rotopedy, posilovací stroje, posilovací věže, kladky, vibrační plošiny, rehabilitační stoly a spousty dalších fitness strojů. Vykupujeme a prodáváme bazarové stroje se zárukou. Vykupujeme i použité nebo poškozené fitness stroje.
731624910, fitnesspohotovost@fitnesspohotovost.cz
Odkaz http://www.fitnessservis.cz

Kutná Hora